Piscadera Bay Resort

Het vakantiehuis Villa Luna ligt op het Piscadera Bay Resort aan de gelijknamige Piscadera Baai, een prachtige baai met een aantal van de mooiste stranden van het eiland.

In dezelfde baai, direct naast het park, vindt u de meest luxe hotels van het eiland, zoals het Floris Suite Hotel, Het Mariott en het Hilton Hotel.

Het strand

De gasten van Villa Luna hebben gratis toegang tot het strand van Pirate Bay. U loopt in 5 minuten van het park naar het strand.

Het Piscadera Bay Resort is een 24 uurs beveiligd bungalowpark met privé bungalows. Het is een rustig resort met prachtige tuinen, palmen, kleine laantjes en hagen van bloeiende Bougainvillea. De privé bungalows worden voor het merendeel permanent bewoond.

Overdag is het rustig op het park, want de buren van Villa Luna staan meestal om 06.00 uur op om naar hun werk te gaan.

5 - omgeving - Het prachtige Cas abou strand ligt op 20 min afstand van Villa Luna

Willemstad

Een top locatie aan zee en vlak bij Willemstad.

5 - willemstad - Villa luna ligt op 5 min afstand van WillemstadVlakbij het Piscadera Bay Resort ligt de hoofdstad van het eiland, Willemstad. Met de taxi of de auto bent u in 5 minuten bij de bekende Julianabrug die de beide zijden van de stad, Punda en Otrobanda met elkaar verbindt.
De prachtige gekleurde huizen aan de handelskade zijn het kenmerk van de stad waar u naar hartelust kunt winkelen of kunt relaxen op een van de vele terrasjes.

De omgeving

De luchthaven Hato ligt op 10 minuten rijden van het Piscadera Bay resort.

De supermarkt ligt maar 5 minuten rijden van het resort verwijderd.