Het strand, Caribische beachbar

Direct buiten de poorten van het Piscadera Bay Resort liggen de stranden van de Piscadera Baai.

Deze stranden staan bekend als de mooiste stranden van het eiland Curaçao. Naast het Piscadera Bay Resort ligt het bekende strand van Pirate Bay.

Alle gasten van het vakantiehuis Vila Luna krijgen een toegangspas tot dit mooie strand, de unieke plek om te genieten van de beste zonsondergangen van het eiland!

Pirate Bay

Op het strand van Pirate Bay met zijn natuurlijke zandstrand, rustige branding en talloze schaduwrijke plekjes is het goed vertoeven voor jong en oud. De sfeer is relaxt en het publiek varieert tussen toeristen, gezinnen met kinderen en locale mensen.

Heerlijk languit op een strandbedje en genieten van een lekkere cocktail of een broodje tonijnsalade. De crew van Pirate Bay zorgt ervoor dat het u, gedurende de dag, aan niets ontbreekt op het strand.

Dit alles vindt u op en paar minuten loopafstand van Villa Luna.

Dineren op het strand

Dineren op het strand van Pirate Bay! De gezelligste en meest relaxte plek op Curaçao.

Als u een avond even buiten het vakantiehuis Villa Luna wil doorbrengen, raden wij u aan om hier ’s avonds te genieten van het happy hour en te dineren op het strand onder het genot van blues/jazz & Caribische muziek.

Pirate Bay bezit alle ingrediënten die een echte Caribische Beach Bar & Restaurant behoort te hebben: houten vloeren koordrelingen, strandzand en zee, olielantaarns en een pier, geweldige lunchgerechten, heerlijke diners en ‘catch of the day’ vers gevangen door lokale Piscadera Baaivissers.

Meerdere avonden van de week is er live muziek, dus alle kans om de Salsa lessen in praktijk te brengen.

De duikschool

Op het strand van Pirate Bay vindt u natuurlijk ook een duikschool. U kunt er duiken, snorkelen, tochten maken met de boot en duikpakken en – apparatuur huren.

Aangrenzende stranden

Een aantal van de aangrenzende stranden aan de Piscadera Baai zijn verbonden aan de meest luxe Hotels van het eiland zoals het Floris Suite Hotel, het Hilton en het Mariott Hotel.

Natuurlijk kunt u hier gebruik van maken en tegen vergoeding of door aanschaf van een pas kunt u gerust op het Hilton of Mariott strand gaan liggen.